miercuri, 23 februarie 2011

Un pic de...muzica

Am reusit, dupa 2 zile de munca asidua, sa integrez playerul de muzica in blog, si, pe langa asta, am reusit chiar sa il setez sa si porneasca automat :) da, probabil unii dintre voi, care mai aveti un pic de habar de blogareala, acum radeti,dar...toate au un inceput :)
Asadar, tanti asta care canta si ne incanta este Tracy Chapman...ati auzit vreodata de ea? Eu recunosc ca nu, am dat de melodiile ei intamplator in timp ce navigam si eu un pic pe Youtube. Mai demult, cam de cand m-am intors din State, mi-am propus sa imi fac colectie de piese mai vechi, in stilul anilor 50-60 din America, poate poate, la inaugurarea cafenelei mele, o sa le si pot asculta...dar, sincer, nu as fi vrut muzica country...let's be serious, credeti ca ar fi prins? si...am gasit-o pe Tracy. Cica tanti s-a nascut in Cleveland, Ohio, a avut o copilarie grea, a cantat in corul scolii, a fost descoperita, si uite asa, piesele ei i-au adus mai multe discuri de platina, si 4 premii Grammy...si uite asa, mi-am dat seama ca nu am cultura generala...I mean, in ziua de azi greu gasesti persoane care chiar au voce, care au harul de a canta...sau, ma insel?
Si, uite-asa, ici-asa, am introdus acest music player, sa ii ascultam si noi vorbele, si, de ce nu, sa mai sorbim din cafea, unii sa se delecteze dintr-o tzigara...eu va recomand tot playlistul, e pentru voi creat, numa vedeti sa nu adormiti :)) si, feel free sa ma ajutati sa gasim alti artisti ca si Tracy a noastra :)

Numa bine, ne auzim tomorrow :)

6 comentarii:

  1. ...sa stii ca nu aveam habar cate premii a luat "tanti",insa m-a cucerit cu "give me one reason".Vocea ei te linisteste,buna pentru o cafea si e din Ohio si mai bine amr 31 zile pan voi ajunge pe plaiurile ei natale:).Chiar asta fac:cafea,stiri online,webmail-ul si mai nou blog-ul tau(o sa fac obisnuinta din asta)...toate astea in varful patului ca doar e zi libera.Si pentru ca esti deschis la propuneri,ar fi placut sa ascult un pic de Sade;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata Andrea :) Iti dai seama, am cautat pe cineva din Columbus, Ohio, dar inca nu am gasit :)) avand in vedere ca incerc sa updatez playlistul cat de des posibil, voi face tot ce pot ca pe maine sa ascultam si un pic de sade :) eventual, ai putea sa imi spui cam ce ai dori sa asculti de la sade :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo, ma bucur pentru tine, e o incantare sa o asculti pe Tracy, si mie imi place de mult timp.
    Last.fm sugereaza cativa artisiti asemanatori cu ea: http://www.last.fm/music/Tracy+Chapman/+similar
    Te salut, numai bine, bafta cu cafeneaua!

    Andreea Oprea

    RăspundețiȘtergere
  4. salut andreea, bine ai venit pe blog :) mersi de sfat, uite, o sa dau o geana pe last.fm si o sa imi reconfigurez playlistul in functie de ce gasesc pe acolo :) sper sa ne vedem destul de des pe aici, pana la urmatoarea postare, te indrum catre o cafea cu portocale :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ok,cateva sugestii,stii ce se spune despre gusturile oamenilor:))...ar in ordine numerelor de pe tricou cum se spune la fotbal(stii tu sportul acela minunat:))
    1.by your side
    2.kiss of life
    3.never as good as the first time
    4.your love is king
    5.hang on to your love
    ....cam atat deocamdata sa vedem daca merge ca muzica in cafenea...pentru alte momente merge:)),ppe incercate,aviz amatorilor;)
    ....stii ce lipseste traducerea lui Cristi,poate il convingem si pe el sa-ti frecventeze cafeneaua,acum ca are si cont pe facebook,ce zici?
    Sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) adevarul ca sunt interesat si de cafenelele din metropola Gherla :) si de traducerile lui :)) cred ca ar da bine :)))

    RăspundețiȘtergere