luni, 21 februarie 2011

Bun venit!

Salutare natiune!

Probabil va intrebati de ce si-a facut Adi blog...pai, pentru ca, cica este la moda, afli informatii noi, mai tii legatura cu prietenii (de parca facebook-ul nu pentru asta ar fi), dar, mai presus de orice este locul unde as dori sa cream o atmosfera mai destinsa, unde sa ne simtim bine, mai radem, mai glumim, in limita bunului simt, si cat ne permite buzunarul :)))

Cei care ma cunosc mai bine stiu ca visul meu dintotdeauna a fost sa am cafeneaua mea. Dar, cum nu dispun inca de fonduri suficiente pentru a-mi realiza visul, m-am gandit ca as putea sa imi inaugurez cafeneaua mea...online, in care toata lumea e bine-venita, si, guess what...cafeaua e gratis :)) si nu vindem tzigari minorilor :))

Da, ati inteles bine - nu va cer bani pentru cafenea, in schimb incerc sa va ofer o ambianta placuta in timpul savurarii unei cesti de cafea.

Iar, ca sa fie totul si mai interesant, va propun sa ne plimbam un picutz prin cafenele, si sa mai postam un sfat 2 3, o parere, impresii, poze, ce v-a placut, ce v-a deranjat, pentru a putea veni in intampinarea celor care inca nu au apucat sa le treaca pragul inca :)

Asadar, Bine ati veni! si Spor la bloggarit!

PS: blogul este in continua imbunatatire, deocamdata va invit sa ascultati muzica de fundal...numa sa apasati pe imagini, ca de nu, nu veti auzi nimic :D

22 de comentarii:

  1. Muzica bine aleasa! Sok szerencset :):):):)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi Imre, sper sa fim cat mai multi ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. :) cata plictiseala dom'le... da ce faci?

    RăspundețiȘtergere
  4. Micea, Adi acum cauta cafeaua nu are timp inca, e singur :), trebuie sa-si ia o asistenta....mai bine asistent :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) mai baieti, stati calm, toate la timpul lor :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Egy hosszú kávé tejjel és egy Cola, de nem hideg. Köszönöm

    RăspundețiȘtergere
  7. Alexei Alexei, imediat, numa sa fiarba cafeiul :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai sa stii ca buna treaba ai facut cu blogul asta. Uite, eu chiar as vrea sa stiu ce cafenele recomanda blogarasii tai. Din tara si nu numai. Deci, va ascult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vom incerca sa postam informatii cat mai ok, ca sa evitam bombele din oras :) alexei, astept sugestii si de la tine :) poate ne ajuti cu ceva informatii cu cafenelele de la tine de acasa :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Dat fiind faptul ca eu locuiesc acum in Bistrita, pot sa anunt ca eu servesc aproape zilnic cafeaua la Glamour Cafe. Nu merg acolo pentru ca ar fi o cafenea deosebita, sau pentru ca poti savura o cafea exceptionala. Doar pentru ca m-am obisnuit. Din lipsa de alternative, voi merge azi, maine, si cand o sa mai am timp, tot acolo.

    RăspundețiȘtergere
  11. Uite o chestiune interesanta... Ma gandesc, ce ne face sa alegem o cafenea anume? Locatia, gustul cafelei desavarsite (aha...!), servirea, compania in care ne aflam, poate ospatarita sexy care ne serveste? Ce sa fie oare ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Good idea :) hai ca o sa dezbatem si aceasta idee :) cand o sa vin la BN, o sa ma autoinvit la Glamour, chiar mi-a placut ultima data cand am fost pe acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  13. poate ar fi o idee sa pornesti un topic separat pe orase, sa poate lumea aduaga cafenele din orasul lor si comentam despre fiecare in parte...

    RăspundețiȘtergere
  14. baieti, atata reclama la cafenele... va plateste cineva sau ardetzi gazul degeaba? :)

    RăspundețiȘtergere
  15. salut krista, pai deocamdata ne organizam cu localul, dupa care fiecare va fi rasplatit :)

    RăspundețiȘtergere
  16. dar nu gasesc prajiturelele promise Cristinei :(

    RăspundețiȘtergere
  17. :) emese, mersi de vizita, acum am pus tava in cuptor :)) sper sa nu le ard nici de data asta, asa cum am patit cu celelalte 23 :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Hai sa-ti spun si eu un loc bun de tavaleala. Si cand spun tavaleala, I mean it. De ce? Stai tolanit pe perne, trebuie sa te descalti deci griji ce soseste iti iei sa nu te faci de sfanta minune, poti sa stai cu capul in bratele persoanei iubite, sa iti soptesti vorbe de amor sub o multitudine de panze viu colorate, intr-o ambianta semi-obscura, pe o muzica perfecta de facut....cafea, sa gusti dintr-o gama variata de ceaiuri sau cafele plus...narghilea. Aaaa...din in punctul meu de vedere, servirea, este putin cam proasta dar il ierti pe barman cand il
    vezi cat de flower-power este, cu triocuri cu ciupercute, vesnic cu zambetul pe buze, un zambet de-a dreptul afumat...if you know what I mean..:) Si cum se numeste locul asta de vis? SAMSARA, pe str Emil Racovita.
    PS: ma pun anonim ca habar n-am ce optiune sa aleg pe-aici. Fa ceva cu blogul asta ca e cam dezorganizat! Bianca anonima

    RăspundețiȘtergere
  19. hello! slaba activitate de dimineata...nu a fost cafeluta destul de tare?hmmm...a propos de ce zice Bianca anonima...propun sa vizitam localul in week-end. dupa atata munca, meritam putin rasfat...
    PS: IDEM Bianca anonima
    semnat...Anita anonima
    Heský den!

    RăspundețiȘtergere
  20. dezorganizat din ce punct de vedere? trebuia doar sa optezi pentru optiunea Nume/Adresa URL, si iti treceai numele...:) eu sunt pentru iesit, cu cat mai multi cu atat mai bine ;)

    RăspundețiȘtergere